Split Tech City is a community composed of well-intentioned and progressive companies, startups, associations, initiatives, institutions and individuals. Together we encourage and develop the IT sector of Split and the surrounding region.

Support our community

Toni Boban – Budućnost dizajna (Univerzalna pravila stečena kroz iskustvo rada u arhitekturi)

Po prvi put u goste Design Hub-u dolazi arhitekt. Toni…


Dom mladih Split
Slobode ul. 28

Apply to event

Share with friends

Po prvi put u goste Design Hub-u dolazi arhitekt.

Toni Boban je vlasnik studija Boban+partneri, a u svom predavanju ispričat će nam o univerzalnosti dizajna kroz rad u arhitekturi, dizajnu interijera, produkt i yacht dizajnu.

Kroz prezentaciju ćemo vidjeti kratki povijesni presjek arhitekture i dizajna općenito s teoretskim projekcijama u kojem smjeru će to ići u budućnosti, s posebnim osvrtom na nove tehnologije.

Boban+partneri je projektantski studio baziran u Splitu, koji se bavi arhitekturom, urbanizmom i dizajnom. Pristupaju svakom zadatku osobno i analitički.

Njihov je dizajn kontekstualan, raznovrstan i istraživački. Osim arhitekture, svojim klijentima nude sveobuhvatne usluge dizajna kao što su produkt dizajn, yacht design i dizajn interijeri.

B+P vjeruje da je ključ održivosti u rješenjima nadahnutim prirodom i da se minimalizam dizajna temelji na jednostavnosti i racionalnosti. Uvijek se trude postići društvene ciljeve arhitekture istražujući holistički urbanizam i dizajn.

Okupljanje počinje u 18:45. Vidimo se u Razredu u Domu mladih! 

DesignHUB Split

Želja nam je stvoriti zajednicu u kojoj ćemo moći slobodno diskutirati o dizajnerskim temama, prezentirati svoje radove, zajedno stvarati ideje te općenito potaknuti svijest o važnosti dizajna u svim sferama poslovanja.

Meetupi su koncipirani na već standardan način: predavanje + neformalno druženje.

Moto nam je: Suradnja, a ne rivalstvo! 🙂

Previous events

Do you know an event that we missed?
Let us know, and we will add it to our calendar!