Split Tech City is a community composed of well-intentioned and progressive companies, startups, associations, initiatives, institutions and individuals. Together we encourage and develop the IT sector of Split and the surrounding region.

Support our community

Sui’s Split Overflow Hacker House

Sui’s Split Overflow Hacker House održat će se od 20.…
Apply to event

Share with friends

Sui’s Split Overflow Hacker House održat će se od 20. do 23. svibnja 2024. u The Works coworkingu u Splitu.

“Ovaj događaj bit će jedinstvena prilika za povezivanje s ostalim programerima, učenje o Sui ekosustavu izravno od timova Sui Foundation i Mysten Labs, kao i za pripremu za Sui Overflow Global Hackathon, s ogromnim nagradnim fondom od milijun dolara”, najavljuju organizatori.

Sui’s Split Overflow Hacker House namijenjen je programerima bez prethodnog iskustva u programskom jeziku Sui’s Move, blockchain entuzijastima željnima suradnje i učenja, kao i inovatorima koji žele sami sebi postaviti izazov i stvoriti dojmljive projekte.

Na ovom vas događaju očekuju interaktivne radionice o Move programiranju i decentraliziranim aplikacijama, praktično mentorstvo od iskusnih programera i stručnjaka za blockchain, umrežavanje i potencijalno formiranje tima i usavršavanje projektne ideje za prijavu na Sui Overflow Global Hackathon.

Osim izvrsnog programa, organizatori su pripremili i nagrade do 3000 dolara.

Sve detalje i prijavnicu pronađi ovdje!

Do you know an event that we missed?
Let us know, and we will add it to our calendar!