Split Tech City is a community composed of well-intentioned and progressive companies, startups, associations, initiatives, institutions and individuals. Together we encourage and develop the IT sector of Split and the surrounding region.

Support our community

SCALEUP ACADEMY Dunja Vuković: Presentation Skills

scaleup Office Split u rujnu organizira Scaleup Academy – niz…
Apply to event

Share with friends

scaleup Office Split u rujnu organizira Scaleup Academy – niz edukativnih događanja.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku za poboljšanje svojih vještina i znanja, kako biste postali uspješniji u poslovnom svijetu!

Radionica Presentation Skills održat će se 23. rujna.

Prezentiranje je jedna od ključnih vještina u poslovnom svijetu, ali i u životu općenito. Zato je važno naučiti kako prezentirati svoje ideje i poruke na jasan i uvjerljiv način te motivirati publiku na akciju.

NAČIN IZVOĐENJA NASTAVE: u učionici

JEZIK: hrvatski/engleski

TRAJANJE: 8 sati

DATUM: 23.9.2023.

CIJENA: 300 EUR + PDV (ručak uključen u cijenu)

*Early bird (do 15.9.2023.) = 200 EUR + PDV

Sadržaj edukacije:
  • Što je sve potrebno za održavanje uspješne prezentacije?
  • Pripremanje kvalitetne, jednostavne i razumljive prezentacije odnosno njenog sadržaja kako biti uvjerljiv prezentator?
  • Koji je moj stil prezentiranja i kako ga prilagoditi karakteristikama publike?
  • Kako održavati pažnju sudionika tijekom prezentacije?
  • Kako smanjiti tremu te ju učiniti vlastitim saveznikom?
  • Konkretno uvježbavanje prezentacijskih vještina.

Trening uključuje snimanje svakog polaznika kamerom u dvije iteracije sa svrhom što boljeg uvježbavanja prezentacijskih vještina.

Nakon svakog snimanja, polaznici dobivaju individualnu povratnu informaciju o svojoj prezentaciji.

Kome je edukacija namijenjena?

Ova edukacija je namijenjena svima koji žele naučiti kako uspješno prezentirati svoje ideje, proizvode ili usluge bilo kojoj publici.

Bez obzira na to radite li u korporativnom okruženju, obrazovnom sektoru, neprofitnoj organizaciji ili bilo kojem drugom području, prezentacijske vještine su vam neophodne za uspjeh. Ova edukacija je idealna za menadžere, poduzetnike, predavače, nastavnike, prodajne stručnjake, marketinške stručnjake ili bilo koga tko želi unaprijediti svoje prezentacijske vještine i postati uvjerljiviji govornik.

Bez obzira na vašu razinu iskustva u prezentiranju, ova edukacija će vam pomoći da unaprijedite svoje vještine i postanete uspješniji u komunikaciji s publikom.

Voditeljica edukacije:

Dunja Vuković, MAG. PSYCH. HR KONZULTANT

“Po struci sam magistra psihologije, a svoje 12-godišnje iskustvo stekla sam radeći kao psiholog u ljudskim potencijalima. Radila sam za velike financijske institucije u bankarskom i revizorskom sektoru, kao i u IT industriji te oglašivačkoj industriji. Posebno iskustvo stekla sam i kao HR konzultant, gdje sam imala doticaj s raznim industrijama, na različitim HR projektima. Trenutno radim kao HR manager u firmi od 150 zaposlenika.
Certificirani sam NLP Leadership praktičar te NLP coach. Također, imam položen prvi stupanj bihevioralno-kognitivne terapije.
Moto kojim se pritom vodim je da svatko od nas može i treba biti zadovoljan na poslu na kojem provodi većinu svog dana. Stoga je ta nit vodilja protkana i u HR prakse i procese koje pomažem kreirati, kao i u treninge, coaching i selekcije koje održavam.”

Prijavite se ovdje!

Do you know an event that we missed?
Let us know, and we will add it to our calendar!