Split Tech City is a community composed of well-intentioned and progressive companies, startups, associations, initiatives, institutions and individuals. Together we encourage and develop the IT sector of Split and the surrounding region.

Support our community

Predstavljanje programa BlockSplit konferencije u Zagrebu

Krajem travnja 2018. godine u Splitu će se održati međunarodna…


HUB385
Petračićeva 4

Apply to event

Share with friends

Krajem travnja 2018. godine u Splitu će se održati međunarodna blockchain konferencija sa 600 sudionika. Riječ je o najvećem takvom događaju u regiji u kojem će sudjelovati mnogi iskusni i poznati blockchain predavači i projekti.
Riječ je jedinstvenoj prilici za podizanje znanja o ovoj industriji te stvaranje korisnih poslovnih poznanstava.
Što nam sve donosi konferencija, koji je njen program i druge bitne detalje ćemo vam predstaviti na 2. Blockchain Developers Meetupu u Zagrebu, u utorak 27.3. u 18h u HUB385 na adresi Petračićeva 4.
Također, u nagradnoj igri ćemo podijeliti i dvije besplatne ulaznice nekima od prisutnih.
Vidimo se!

Blockchain Hub Split

Split blockchain meetup okuplja sve osobe zainteresirane za blockchain tehnologiju, kriptovalute i decentralizirane projekte.

Meetup je pokrenut kako bi doprinio razvoju svijesti, interesa i znanja splitske tehnološke zajednice o ovoj novoj tehnologiji te povezao sve koji su uključeni ili se žele uključiti u brzorastuće tržište koje oko nje nastaje.

Meetup nema fiksnu formu, no najčešće se sastoji od jednog ili nekoliko zanimljivih predavanja i neformalnog druženja nakon toga. Teme meetupa se kreću u rasponu od investiranja i trgovanja kriptovalutama do razvoja blockchain aplikacija.

Snimke od nekih prošlih meetupa možete pronaći na StartupHR youtube kanalu.

Vidimo se na sljedećem meetupu!

Hodl to moon!

Previous events

Do you know an event that we missed?
Let us know, and we will add it to our calendar!