Split Tech City is a community composed of well-intentioned and progressive companies, startups, associations, initiatives, institutions and individuals. Together we encourage and develop the IT sector of Split and the surrounding region.

Support our community

Kreativno i inovativno poslovanje: digitalni marketing i brendiranje

U sklopu EU projekta “RaSTom do razvoja poduzetništva”, od listopada…
Apply to event

Share with friends

U sklopu EU projekta “RaSTom do razvoja poduzetništva”, od listopada do prosinca 2023. godine RaST organizira besplatne edukacije i radionice za mikro, male i srednje poduzetnike.

Edukacije se organiziraju s ciljem unaprjeđenja znanja zaposlenika MSP-ova, jačanja kapaciteta zaposlenika i upravljačkog kadra, kao i povećanja konkurentnosti tvrtki na tržištu.

Edukacija “Kreativno i inovativno poslovanje: digitalni marketing i brendiranje” održat će se 27. – 29.11.2023.

Trodnevna edukacija obuhvaća teme digitalnog marketinga i oglašavanja na internetu i društvenim mrežama, web shopove te crowdfunding kampanje uz brendiranje proizvoda i usluga.

  • edukacija je namijenjena zaposlenicima mikro, malih i srednjih poduzetnika koji se bave marketingom ili žele više naučiti i steći nove vještine
  • polaznici dobivaju potvrdu o uspješno završenoj edukaciji
  • predavačice: Sandra Buljubašić i Zrinka Bilokapić
  • trajanje edukacije: trodnevna, svaki dan od 9 do 14 sati
  • datumi edukacije: 27. – 29.11.2023.
O predavačicama:

Sandra Buljubašić bavi se marketingom od vremena sajmova, print materijala i klasičnog zakupa medija. Kako se zahuktavala priča o digitalnom marketingu, preselila se u online svijet i danas klijentima planira marketing strategije i nastupe na online i offline platformama.

Zrinka Bilokapić voli čitati i pisati – krenula je od novinarstva, nastavila s PR-om i drugim marketinškim poslovima, a danas se najbolje osjeća kada piše, što joj je uža specijalnost. Blog, sadržaj za web ili copy za kampanju, sve joj je jednako važno, a stil kojem teži je jednostavnost i preciznost.

Prijave su dostupne na LINKU.

  • Mjesta na edukacijama se popunjavaju po redoslijedu prijave do popunjenosti kapaciteta dvorane
  • Informacije o popunjenosti mjesta za pojedinačne edukacije bit će objavljene u sklopu opisa edukacije na web stranicama RaST-a

Do you know an event that we missed?
Let us know, and we will add it to our calendar!