Split Tech City is a community composed of well-intentioned and progressive companies, startups, associations, initiatives, institutions and individuals. Together we encourage and develop the IT sector of Split and the surrounding region.

Support our community

‘ko?VA! Konferencija Virtualni Asistent

‘ko?VA! Konferencija VIRTUALNI ASISTENT je prva takva konferencija u Hrvatskoj…
Apply to event

Share with friends

‘ko?VA! Konferencija VIRTUALNI ASISTENT je prva takva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Dođi i poveži se s kolegama i kolegicama, poslušaj najbolje prakse iz svijeta virtualne asistencije, na konkretnim primjerima nadogradi i unaprijedi svoje prodajne i prezentacijske vještine te saznaj što klijentima zaista treba!

Konferencija će se održati 21.10.2022. (petak) u Zagrebu, u prostoru HUB385 (Petračićeva 6).

Očekivano trajanje je od 9 do 16 sati.

Organizator

Organizator konferencije je Go2human Hub, koji spaja virtualne asistente s klijentima i pomaže im izgraditi dugoročne i kvalitetne poslovne odnose.

Kome je konferencija namijenjena?

Konferencija je namijenjena postojećim i budućim virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije, malim i velikim poduzetnicima.

Virtualnim asistentima će ova konferencija biti prilika da se uživo povežu s kolegicama i kolegama, da poslušaju najbolje prakse iz svijeta virtualne asistencije i da nadograde i unaprijede svoje vještine i uslugu.

S druge strane, poduzetnici će na ovoj konferenciji imati jedinstvenu priliku uživo upoznati i stisnuti ruku ljudima koje inače gledaju samo preko ekrana, a saznat će i kako im angažiranje virtualnog asistenta može pomoći u razvoju i optimizaciji njihovog poslovanja.

Moto konferencije

Moto konferencije je “Kolege i kolegice, ne konkurencija!”, a glavni ciljevi konferencije su povezivanje, učenje i promocija VA zanimanja.

Program konferencije 

Program konferencije ‘ko?VA! Virtualni Asistent sastoji se od 3 glavna dijela:

  • VA Talks (virtualni asistenti za virtualne asistente),
  • predavanja (stručni predavači iz područja prodaje, marketinga i komunikacija),
  • paneli (domaći i strani gosti).
Ulaznice

Ulaznice za cjelodnevni program konferencije mogu se nabaviti po simboličnoj cijeni od 145 kn putem sustava Entrio.

Broj mjesta u dvorani za posjetitelje konferencije je ograničen na maksimalno 130 ljudi, stoga svoju ulaznicu osiguraj na vrijeme, dok ih još ima!

Više detalja o samoj konferenciji, uključujući biografije svih predavača, pronađi na službenim stranicama konferencije.

Do you know an event that we missed?
Let us know, and we will add it to our calendar!