Split Tech City is a community composed of well-intentioned and progressive companies, startups, associations, initiatives, institutions and individuals. Together we encourage and develop the IT sector of Split and the surrounding region.

Support our community

Internacionalizacija poslovanja i izlazak na nova tržišta

U sklopu EU projekta “RaSTom do razvoja poduzetništva”, od listopada…
Apply to event

Share with friends

U sklopu EU projekta “RaSTom do razvoja poduzetništva”, od listopada do prosinca 2023. godine RaST organizira besplatne edukacije i radionice za mikro, male i srednje poduzetnike.

Edukacije se organiziraju s ciljem unaprjeđenja znanja zaposlenika MSP-ova, jačanja kapaciteta zaposlenika i upravljačkog kadra, kao i povećanja konkurentnosti tvrtki na tržištu.

Edukacija “Internacionalizacija poslovanja i izlazak na nova tržišta” održat će se 20. – 21.11.2023.

Internacionalizacija poslovanja predstavlja ključnu strategiju za širenje poslovanja izvan domaćeg tržišta.

Edukacija o internacionalizaciji poslovanja igra ključnu ulogu u pripremi malih i srednjih poduzeća za uspješan izlazak na nova tržišta, pružajući im potrebna znanja i strategije za prevladavanje izazova globalnog poslovnog okruženja.

  • edukacija je namijenjena svim zaposlenicima MSP-ova i upravljačkom kadru
  • polaznici dobivaju potvrdu o uspješno završenoj edukaciji
  • predavač: Ozren Hudina
  • trajanje edukacije: dva dana, svaki dan od 9 do 17 sati
  • datum edukacije: 20. – 21.11.2023.

Prijave su dostupne na LINKU.

  • Mjesta na edukacijama se popunjavaju po redoslijedu prijave do popunjenosti kapaciteta dvorane
  • Informacije o popunjenosti mjesta za pojedinačne edukacije bit će objavljene u sklopu opisa edukacije na web stranicama RaST-a
O predavaču:

Ozren Hudina magistar je ekonomije sa završenim Executive MBA programom. Kroz karijeru stekao je velik broj certifikata iz različitih područja, poput upravljanja projektima (PM Accredited certification i SCRUM Master), upravljanja rizicima (RMA certifikat), izrade CBA (CBA certifikat na Universita degli Studi di Milano & CSIL), upravljanja informacijskom sigurnošću (IRCA ISO 27001 Lead Auditor) i dr. Financijski je stručnjak, konzultant i stručnjak za EU fondove sa preko 15 godina iskustva u korporativnom i investicijskom bankarstvu, financijama i konzaltingu, od čega 7 godina iskustva na rukovodećim pozicijama.

Do you know an event that we missed?
Let us know, and we will add it to our calendar!