Split Tech City is a community composed of well-intentioned and progressive companies, startups, associations, initiatives, institutions and individuals. Together we encourage and develop the IT sector of Split and the surrounding region.

Support our community

“Harfa – Education for the Future” meetup + radionica za djecu

Harfa International School započinje organizaciju serije meetupa s ciljem pokretanja šireg…
Apply to event

Share with friends

Harfa International School započinje organizaciju serije meetupa s ciljem pokretanja šireg dijaloga, ali i konkretnih  promjena koje se u obrazovanju trebaju dogoditi već danas kako bismo mogli očekivati pozitivne promjene i održivi razvoj sutra.

Koja su to znanja i vještine koja su potrebna djeci i mladima da bi bili spremni za izazove budućnosti? Što uopće predstavljaju izazovi budućnosti? Što je život, što je škola i gdje je granica između to dvoje? Koliko je važno ono evergreen pitanje svih generacija “kako je bilo u školi?” i kako se u to sve uklapa roditeljstvo?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja, u razgovoru sa zanimljivim gostima, tražit će Marina Tudor, menadžerica škole.

Gost prvog “Harfa – Education for the Future” meetupa, koji će se održati 30.3. (četvrtak) u 18.30 u Međunarodnoj školi Harfa (Osmih Mediteranskih igara 2, Split), bit će Jan de Jong.

Saznat ćemo koja su to znanja i vještine bile presudne u razvoju njegovog uspjeha, koliku ulogu je u tome igrao odgoj, a koliku obrazovanje, gdje stavlja težište u roditeljstvu prema svojoj djeci, koje vrijednosti traži u vlastitim zaposlenicima…i još puno toga!

Broj mjesta je ograničen pa se obavezno prijavite putem LINKA.

Za vrijeme meetupa Harfa organizira radionicu za djecu “Mentalna aritmetika” (uzrast: 5-7 godina).

Kako bi sudjelovali na radionici, djecu obavezno prijavite putem LINKA. 

Do you know an event that we missed?
Let us know, and we will add it to our calendar!