Split Tech City is a community composed of well-intentioned and progressive companies, startups, associations, initiatives, institutions and individuals. Together we encourage and develop the IT sector of Split and the surrounding region.

Support our community

DUMP Days 2024

DUMP Days je najposjećenija studentska IT konferencija u Hrvatskoj koja…
Apply to event

Share with friends

DUMP Days je najposjećenija studentska IT konferencija u Hrvatskoj koja iz godine u godinu ruši rekorde. Osmo izdanje besplatne IT konferencije ove godine održava se 23. i 24. svibnja (četvrtak i petak) na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu.

Ove godine DUMP Days podržava 27 IT tvrtki iz cijele Hrvatske zajedno s Infobipom, prvim hrvatskim jednorogom, Ericsson Nikolom Teslom, vodećim isporučiteljem ICT proizvoda i usluga za operatere i Solana Foundationom, neprofitnom organizacijom koja podržava razvoj Solana blockchaina. Tvrtke imaju svoje štandove na kojima predstavljaju svoje projekte i dijele merch.

Osim na štandovima, s predstavnicima tvrtki posjetitelji mogu razgovarati i na FlyTalksima. To su osmominutni jedan na jedan razgovori na kojima studenti koji traže posao mogu doći do prve ljetne prakse ili studentskog posla u IT-u. 

Uz predavanja, posjetitelji imaju priliku čuti i dvije panel rasprave. Jednu “sponzorsku” gdje će predstavnici tvrtki pričati o trenutnom stanju IT-a i kako se zaposliti, i drugu “marketinšku” na kojoj će se pričati o različitim oblicima digitalnog marketinga.

Konferenciju organizira DUMP Udruga mladih programera

Do you know an event that we missed?
Let us know, and we will add it to our calendar!