Don’t miss the 4th edition of the Split Tech City Festival!


Split Tech City is a community composed of well-intentioned and progressive companies, startups, associations, initiatives, institutions and individuals. Together we encourage and develop the IT sector of Split and the surrounding region.

Support our community

136. OpenCoffee Split meetup: Tomislav Grubišić (Bornfight)

Vrijeme je za još jedno izdanje našeg omiljenog meetupa! Dana…


Smartspace
Tončićeva 3

Apply to event

Share with friends

Vrijeme je za još jedno izdanje našeg omiljenog meetupa!

Dana 25.11. (petak) s početkom u 18 sati u Smartspaceu (Tončićeva 3) održat će se 136. OpenCoffee Split meetup, na kojem će predavanje “Kako sam (p)ostao venture builder” održati Tomislav Grubišić.

Tomislav je postao poduzetnik još u svojim studentskim danima, a najpoznatiji je kao suosnivač agencija Degordian i Bornfight.

U svom predavanju ispričat će ključne događaje i lekcije iz svog poduzetničkog puta te objasniti zašto je odlučio povesti Bornfight u smjeru venture buildera – tvrtke koja “proizvodi” startupe.  

Na predavanju možeš saznati i detalje o venture building modelu i njegovim prednostima za poduzetnike koji mu se priključe. 

Agenda:

18:00 — 18:30 Dolazak i networking

18:30 – 19:30 Tomislavovo predavanje i pitanja publike

19:30 — 20:30  Networking 

Broj mjesta je ograničen, a prijave su obvezne ovdje.

OpenCoffee

OpenCoffee Split je pokrenut 2008. godine sa ciljem “face-to-face” povezivanja lokalne zajednice dizajnera, programera, marketingaša, poduzetnika, investitora te studenata sa interesima prema tehnološkom sektoru.

Od 2008. godine do danas je održano 130. događaja te povezano preko 1000 ljudi što OpenCoffee čini najaktivnijim i konzistentnijim meetup-om u regiji.

Na OpenCoffee redovito gostuju osnivači vodećih hrvatskih tehnoloških tvrtki gdje nesebično dijele svoja znanja i iskustva.

Iskustvo organiziranja OpenCoffee-a je motiviralo organizatora Tonija Trivkovića da osnuje Split Tech City udrugu. Najveća vrijednost OpenCoffee-a je networking jer na svakom meetupu imate priliku iskoračiti iz zone komfora te upoznati nekoga novoga.

Dobrodošli ste na sljedeći meetup, naučite nešto novo slušajući predavanje i upoznajte nekog novog za vrijeme umrežavanja!

Previous events

Do you know an event that we missed?
Let us know, and we will add it to our calendar!