Split Tech City is a community composed of well-intentioned and progressive companies, startups, associations, initiatives, institutions and individuals. Together we encourage and develop the IT sector of Split and the surrounding region.

Support our community

Tinel OPEN: Ivan Brezak Brkan i Nikola Stolnik

Što je bolje od jednog sjajnog predavanja? Pa logično, DVA…


PICS@FESB
R.Boškovića 32

Apply to event

Share with friends

Što je bolje od jednog sjajnog predavanja? Pa logično, DVA SJAJNA PREDAVANJA! Ovo, 37. po redu izdanje Tinela, otvorit će osnivač portala Netokracija, Ivan Brezak Brkan, predavanjem Writing for Developers, u kojem će objasniti kako učinkovito pisanje može pomoći svim dizajnerima i programerima u još kvalitetnijem obavljanju svog posla. S druge strane, bivši Account Strategist iz tvrtkeGoogle objasnit će zbog čega je odlučio napustiti posao u renomiranoj korporaciji te s kojim se startup izazovima susreo u posljednjih nekoliko godina. Događaj će se održati ispred splitskog FESB-a, ali i online preko Youtube kanala.

Tinel

Tinel je nova struja na splitskoj IT sceni koja okuplja renomirane svjetske predavače, kao besplatan način edukacije za sve posjetitelje.

Događaj se odvija jednom mjesečno, a u dosadašnjih nekoliko iteracija se pričalo o raznolikim temama kao što su Open Source, dizajn, optimizacija web stranica, poslovne strategije, User Experience, ali i Content Marketing i SEO optimizacija koje su obogatile program Tinel radionica.

Tinel odlikuje opuštenom atmosferom i kvalitetnim predavanjima.

Sve uz potporu lokalnih partnera (Biberon, LAB Split Craft, Uber) koji osiguravaju besplatnu pizzu, pivo i torte, a post-event networking faza zna potrajati i do ranih jutarnjih sati.

Previous events

Do you know an event that we missed?
Let us know, and we will add it to our calendar!