Split Tech City is a community composed of well-intentioned and progressive companies, startups, associations, initiatives, institutions and individuals. Together we encourage and develop the IT sector of Split and the surrounding region.

Support our community

OpenCoffee meetup: Mislav Tomić — Stress management for dummies

Gost 131. OpenCoffee meetupa, koji će se održati u srijedu…


Tap B BrewPub
Dinka Šimunovića 14

Share with friends

Gost 131. OpenCoffee meetupa, koji će se održati u srijedu 17.11. u 18 sati u pivnici Tap B, je Mislav Tomić, full stack developer sportskog duha, jedan od osnivača platforme dobartek.hr i Blank-a, s više od 10 godina iskustva u razvoju softvera. Ljubitelj je baseball-a, Crossfit-a, trčanja i sportskog penjanja. Interesiraju ga načini kako postati bolja verzija sebe, istražuje i eksperimentira s različitim pristupima te voli pomagati drugima na istom putu. S obzirom da nije stručnjak u ovom području, već “običan tip” izložen svakodnevnom stresu, kroz predavanje će svim zainteresiranima podijeliti učinkovite alate za kontrolu i smanjenje stresa bazirane na vlastitom iskustvu.

S obzirom da je broj sudionika ograničen, sugeriramo da požurite s prijavom! Pridružite nam se i naučite kako postati bolja verzija sebe – fizički, mentalno i profesionalno!

Ovaj događaj organiziramo iz trećeg pokušaja, prva dva puta nas je prepriječila situacija sa koronom u Mislavovoj obitelji. Sve je ispalo dobro tako da u ovom slučaju vrijedi ona “treća sreća” 🙂

Ako ne uhvatite mjesto, nema brige, predavanje ćemo snimiti i objaviti na YouTube kanalu Split Tech City udruge.

OpenCoffee

OpenCoffee Split je pokrenut 2008. godine sa ciljem “face-to-face” povezivanja lokalne zajednice dizajnera, programera, marketingaša, poduzetnika, investitora te studenata sa interesima prema tehnološkom sektoru.

Od 2008. godine do danas je održano 130. događaja te povezano preko 1000 ljudi što OpenCoffee čini najaktivnijim i konzistentnijim meetup-om u regiji.

Na OpenCoffee redovito gostuju osnivači vodećih hrvatskih tehnoloških tvrtki gdje nesebično dijele svoja znanja i iskustva.

Iskustvo organiziranja OpenCoffee-a je motiviralo organizatora Tonija Trivkovića da osnuje Split Tech City udrugu. Najveća vrijednost OpenCoffee-a je networking jer na svakom meetupu imate priliku iskoračiti iz zone komfora te upoznati nekoga novoga.

Dobrodošli ste na sljedeći meetup, naučite nešto novo slušajući predavanje i upoznajte nekog novog za vrijeme umrežavanja!

Previous events

Do you know an event that we missed?
Let us know, and we will add it to our calendar!