Split Tech City is a community composed of well-intentioned and progressive companies, startups, associations, initiatives, institutions and individuals. Together we encourage and develop the IT sector of Split and the surrounding region.

Support our community

Kako se zaposliti u IT-u te napredovati uz mentora?

Ne uči se samo u predškolskom i školskom odgojno-obrazovnom sustavu.…
Apply to event

Share with friends

Ne uči se samo u predškolskom i školskom odgojno-obrazovnom sustavu. Učenje ne prestaje kad dobiješ diplomu ili prvi posao. Naprotiv, mnogi tvrde da pravo učenje počinje tek tada!

Danas gotovo svaki posao podrazumijeva stalno učenje. Takvo je stanje zasigurno i u IT sektoru, koji postaje jedno od najpoželjnijih za rad.

Međutim, upravo se za IT sektor vežu brojne nedoumice i predrasude kad je riječ o tome, primjerice, kakav im je profil zaposlenika potreban i poželjan.

Djevojkama nije mjesto u IT-u? Netko tko je završio fakultet humanističkog usmjerenja nema što tražiti u IT-u? Prijenos znanja kolegama s manje iskustva nije preporučljivo jer “na vrhu” ima mjesta samo za jednog od vas?

O svemu navedenom imat ćemo priliku čuti na online predavanju “Kako se zaposliti u IT-u te napredovati uz mentora”, koje će 25.1.2022. (utorak) s početkom u 18 sati održati Nataša Kapov Marina Grljušić.

Predavanje će se održati putem Zoom-a, a moći će se pratiti i putem Facebook Live-a.

Za praćenje predavanja putem Zoom-a prijave su obvezne na ovom linku. Za sudjelovanje putem Zoom platforme imat ćete priliku dobiti potvrdu o sudjelovanju.

Do you know an event that we missed?
Let us know, and we will add it to our calendar!